Ny arbejdstidsaftale i Aalborg Kommune

Aa20 Karsten 1
Aalborg Lærerforening og Aalborg Kommunes Skoleforvaltning har netop indgået en lokalaftale vedr. arbejdstid. Aftalen hedder AA20, og den dækker alle folkeskoler og specialskoler samt VUK, UAX 10 og hospitalsundervisningen

Vi har forhandlet siden oktober 2020 og er landet på en omfattende aftale. Vi har udarbejdet vores egen arbejdstidsaftale, som tager elementer fra den nuværende lokalaftale og den nye centrale A20. Det har været en grundig, involverende og værdifuld proces, hvor vi har givet og taget og landet på et resultat, som vi er tilfredse med.

Du kan læse en kort pressemeddelelse her

Du kan se den samlede aftale her

Fredag d. 22. januar vil alle ledere og tillidsrepræsentanter under aftalen få den præsenteret på et online møde. Ugen efter vil din tillidsrepræsentant være klædt på til at svare på de første spørgsmål.

Tirsdag d. 26/1 starter vores kursusrække i lokalaftalen for tillidsrepræsentanter. I ugerne efter vil du få aftalen præsenteret på skolen og få mulighed for at drøfte elementer i faglig klub og på andre møder.

Vi fremsender snarligt en Pixi-udgave af aftalen til alle, som arbejder under den. Det er en udgave, som rummer udvalgte og særlige vigtige paragraffer, som du bør kende. Har du spørgsmål til aftalen, er du altid velkommen til at kontakte Aalborg Lærerforening eller din tillidsrepræsentant.

Emner

Målgruppe